Sunday, February 26, 2012

Colorado

Forrige helg drog jeg sammen med vår youth group i kirka på en camp til Colorado. For meg var det litt mye bibel, lovsang og kristendom, men det gikk jo fint, og heldigvis er det mange kjekke folk som går i kirka vår, så jeg hadde det utrolig gøy. På campen var det rundt 550 ungdommer, fra flere Vineyard kirker rundt i midtvesten. For å komme oss frem og tilbake, måtte vi tilbringe 12 timer i buss hver vei, så det var noen ganske lange bussturer, men vi så flere filmer, og som sagt så er det mange kjekke folk i fra kirka. Også drog vi jo og stod på slalom den ene dagen, noe som var utrolig gøy!

Her spiller vi mafia på bussen

Her er bassenget på campen! Jeg fikk aldri tid til å svømme fordi bassenget var ikke åpent til en hver tid, og det var ikke såå mye fritid, fordi alt som skjedde på campen var obligatorisk, så vi fikk ikke lov til å skippe noen ting.

f.v. bak: Felix (utvekslingsstudent fra Tyskland fra en annen kirke), random, Mike, Charles, Conor, Stephen, Anika, Lea, Francesca, Tonje, Lene, Nouma, Iris, Chuck
f.v. foran: random, Cameron

 Ledere under campen elns? De kom alltid og gjorde morsome ting, og lagde videoer osv. Dette var første dag, hvor de ble heiset ned på scenen, og med hver sin pistol. Scott, han til venstre er venn med vertsfamilien min, så jeg kjente han fra før, og han er egentlig utrolig kul!

 En av tradisjonene på campen er at Corey drikker et helt glass med altmulig. Han puttet koppen sin på vårt bor og sa: This is my cup, fill it up with whatever and I'll drink it. Det er altså kjøttdeig, salat, tabasco, chips, ost, rømme, saft og et par andre ting i. Han drakk hele koppen haha, men da jeg snakket med han et par dager etterpå, sa han at han fortsatt hadde smaken i munnen..
Iris, Camryn, meg, Lea, Francesca (Tonje i bakgrunnen)

 Dette er hytta vi bodde i

 meg, Lea og Tonje på the Screamer! Vi gjorde det om kvelden, når det var mørkt og iskaldt. Her er en video av noen som gjør det midt om dagen http://www.youtube.com/watch?v=deXIEDZREGk
Rett etter the screamer! Se hvordan hjelmen min henger forresten. Rett etter at vi hadde trådt utenfor kanten fløy hjelmen bak, og skjerfet rett i ansiktet mitt, så jeg så ingenting... Men det var uansett utrolg gøy!

 På søndag drog vi til Monarch Mountain for å stå på slalom! Slalom var den beste delen av hele turen! her er fjellet vi drog på, et av de minste anleggene i hele Colorado, men fremdeles større enn de fleste i Norge! Monarch Mountain


 Norway!

Trøtte søsken etter lang dag i trekket. De var 3 søsken som drog sammen på turen her, og de var så utrolig søte og snille med hverandre.

Stephen, Conor og Corey holder stenen oppe i Red Rocks i Colorado Springs

meg og Corey holder fjellet oppe

Weishaar Family <3

Nouma, Tonje, Lea, Cameron, Lene og Francesca i bakgrunnen haha


Exchange students! Tonje, Lene, Anika, Lea, Mike, Nouma, Francesca, Iris

Norway!

playing volleyball


Utsikt fra campen på kveldstid

vi spilte masse foosball, og jeg ble ganske god yey

 Utsikten igjen, utrolig fin!

Dårlig bilde, men dette er hvertfall the screamer mens ingen bruker den på dagtid.

Fjellene i Colorado!

Alt i alt var det en veldig gøy tur, med masse kjekke folk og GOD mat til å være en camp med 550 ungdommer! Koste meg masse!

1 comment:

Signee said...

Det såg jo kjempegøy ut!!
Dro******* ehehehehehhe